Ingredientes:
- kāda no itāļu maizēm
- cietais siers
- ābols
- vīģu ievārījums (recepte būs)
Instrucciones:
Vispirms uzvāra vīģu ievārījumu, vai var izmantot Gastronom pirktu... 8 vīģes sagriež gabaliņos, sīrups (glāze cukurs + 1 gl ūdens). Vīģes vāra sīrupā kamēr tās paliek mīkstas. Pievieno šļuku brendija, sablenderē un smēriņš ir gatavs.
Sagriež maizi šķēlēs un apcep cepeškrāsnī (apm. 10 min).
Uz šķēlēm liek sarīvētu cieto sieru un cep cepeškrāsnī, kamēr siers pakūst. Kamēr maizes nav atdzisušas virsū uzsmērē vīģu smēriņu un ābola šķēlīt, bet pa virsu plānu šķēlīti siera... un var pasniegt... man gan garšo, ja vēl uz kādu mirkli iešauj krāsnī...
Labu apetīti:)