Iniciar sesión
Publicidad

Zemeņu, aveņu un kaisles augļu mērce (4 porcijas)

Información
Autor: kircinataja
Recetas publicadas por kircinataja
Publicada: 28/12/2008 12:35
Vista 5357 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 1
Ingredientes:
- 350 gr avenes, svaigas vai saldētas
- 45 ml cukurs
- 1 kaisles auglis
- 700 g mazas zemenes
- 8 plāni pirkstiņ cepumi

Instrucciones:
Avenes ar cukuru ievieto katliņā, uz mazas uguns ļauj iztecēt sulai. Vārīt ~5 min. Tad atdzesēt. Sadalīt kaisles augli un izņemt sēklas un sulu. Ievietot avenes blenderī, pieveinot kaisles augli un sajaukt viegli. Sajaukumu izlaist cauri sietam, lai atlasītu sēklas. Ievietot zemenes mērcē, tad ievietot visu 4 glāzēs. Servēt ar cepumiem.
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
uzticamaa | 14/08/2010 15:13
Kas ir tas kaisles auglis?
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información