Autor:ikstite35 Recetas publicadas porikstite35 Publicada: 17/11/2012 20:14 Vista 10094 veces Guardada en recetas favoritas 10 veces Comentarios:4
Ingredientes:
- 10 kartupeļi - 250 ml saldā krējuma - 4 ķiploka daiviņas - 300 g maltās gaļas - 1 sīpols - sāls - pipari
Instrucciones:
Kartupeļus sagriež plānās šķēlītēs. Ietaukotā cepamtraukā liek kartupeļus vairākās kārtās. Sīpolu un ķiploku sasmalcina, pieliek maltajai gaļai. Malto gaļu liek uz kartupeļiem, gaļai virsū kārto otru kartupeļu daļu. Kad trauks pilns, kartupeļiem pārkaisa sāli, piparus un pārlej ar saldo krējumu.
Cepeškrāsni sasilda līdz 180 grādu temperatūrai, sacepumu cep stundu. Pasniedz ar dārzeņu salātiem.
Tiempo de preparación en minutos:45
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (4)
dumpigais
| 12/10/2017 14:11
es kā pavārs ar 3 klašu izglītību ... varu autoratīvi apgalvot, ka tas nav seacepums, bet gan cepti kartfeļi ar gaļu :)))) :)))))
serenaade
| 02/12/2012 14:21
bet zinu, ka parasti to malto gaļu liek starp kartupeļu biezeni
draudzene
| 01/12/2012 19:11
Man garšo, ja vēl marinētu gurķīti pieliek...
serenaade
| 01/12/2012 18:36
izskatās gardi
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información