- 200-250 g margarīna - 200-250 g skāba krējuma - 4 olas - 600-700 g milti - sāls - ola pārsmērēšanai un sezama sēkliņas
Instrucciones:
Olas kārtīgi samaisa ar sāli un krējumu. Izkausē margarīnu un pievieno olām. Samaisa. Pievieno izsijātus miltus un kārtīgi samaisa. Atstāj uz kādām 10 min uzbriest miltiem. Sadala mīklu 6 daļās. Izveido bumbu, kuru izrullē ap 5 mm biezā slānī. Liek vāku pa vidu un ar nazi nogriež lieko nost. Sadala apli vienādās 4 vai 6 vai 8 daļās. Liek pildījumu platākajā galā un sarullē uz šaurāko. Pār smērē ar olu un uz kaisa sezama sēkliņas. Cep vidēji 15 min pie 180 grādiem zeltainas.
Tiempo de preparación en minutos:60
Información adicional:
Pildījumam der viss kaut kas - maltā apceptā gaļa, biezpiens, ābolu šķēle, siers vai cīsiņš :)
A 10 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
eternity
| 06/09/2016 09:12
vai mīklai nevajag ne sāli, ne cukuru, kaut nedaudz????
oeewws
| 26/10/2014 06:43
Vai margarīna vietā var ņemt sviestu?
aijaiai
| 28/01/2014 08:26
Paldies! Buus jaapameegina.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información