Autor:rebekka Recetas publicadas porrebekka Publicada: 22/10/2012 10:33 Vista 6046 veces Guardada en recetas favoritas 0 veces Comentarios:1
Ingredientes:
- žāvētas jūras aļģu lapas, kurās ietin suši - 2 gl. rīsu - 3, 5 gl. Ūdens - soja - 150 gr. svaigs lasis - svaigs gurķis( es ņēmu garo) - filadelfijas siers, vai mūsu pašu dzintara (sieru var likt un var nelikt- gaumes lieta) - ~ 5-6 ēd.k. Rīsu etiķis - Vasabi – ļoti asa Japānas mārrutku pasta (esmu likusi arī mūsu paštaisītos mārutkus) - ingvers marinēts, man labāk patīk rozā
Instrucciones:
Novāra rīsus kā rakstīts uz paciņas, gatavus apslaka ar rīsu etiķi. Kamēr vārās rīsi un dziest, sagriežu garenās strēmelītēs lasi un gurķi. Tad uz speciālā suši "tepiķīša" lieku aļģu lapu un no viena smalas, līdz puse ~ 0, 5 mm biezumā izklāju rīsus, tad tuvāk sākuma malai uz rīsiem virsū(garā strēmelē) lieku lasi, gurķi un arī sieru . Satinu cieši garenā desiņā un sagriežu tādā biezumā kā atzīmēts uz aļģu lapas. Trauciņā iespiežu vasabi ~ 5 mm un sajaucu ar soju- iemērcēju tajā suši un ēdu nost. Lai arī Jums labi garšo!
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
krika
| 15/11/2012 20:15
lasis, gurķis, siers, krabja gaļu, garneles utt... ir jāieliek tā, lai satinot tie būtu pa vidu !!!! un rīsus nevajag tik biezā slānī, tad tie ir tādi paši kā Maximā :)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información