Iniciar sesión
Publicidad

Rudens kūka

Información
Autor: lams
Recetas publicadas por lams
Publicada: 21/10/2012 19:58
Vista 6644 veces
Guardada en recetas favoritas 37 veces
Comentarios: 2
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
Kūkas biskvītam:
- olas
- milti
- cukurs
- āboli
- vanilīns
- kanēlis
- sviests
Vārītajam krēmam:
- 1 ola
- 160 ml piena
- 20 g miltu
- 14 g sviesta
- 2 g vaniļas cukura
- 8 g cukura
- ievārījums
- citrona sula
Instrucciones:
Cepjam biskvītu. Kuļam olas ar cukuru, līdz daudzums ir trīskāršojies. Piesijājam miltus un uzmanīgi iemaisām olu masā. Ābolus nomizo, sagriež kubiņos un samaisa ar cukuru un kanēli. Cepamo pannu izklājam ar cepamo papīru, malas ieziežam ar sviestu. Ieberam ābolus un kādus 3-5 mazus gabaliņus sviesta, virsū lejam biskvīta masu un cepjam vidēji 15 min pie 180 grādiem.
Vāram krēmu. Uzkarsējam pienu līdz 95 grādiem. Kamēr karsējas piens, samaisām olu ar cukuru un vaniļas cukuru, tad pamazām piemaisa klāt miltus un vēlreiz kārtīgi izmaisa. Uzmanīgi lejam karstajā pienā, nepārtraukti maisot masu. Uz mazas liesmas karsējam visu maisot, līdz viss sabiezē. Atdzesē. Mīkstu sviestu puto un liek pa karotei klāt vārīto krēmu. Piepilina klāt citrona sulu un kārtīgi visu samaisa.
Kārto kārtas. Pirmo biskvītu liek ar āboliem uz augšu, pa virsū vārītā krēma kārta un otro biskvītu ar āboliem uz leju, tad ievārījumu un pēdējo biskvītu arī ar āboliem uz leju. Apsmērē ar krēmu sānu malas un virspusi.
Rotā pēc sirds patikas.

Tiempo de preparación en minutos: 60

Información adicional:
Olu daudzums ir atkarīgs kāda ir panna un cik biezas kārtas gribās, bet visas attiecības ir vienkāršas - cik olu tik ēdamkarošu miltu un cukura, vanilīns pēc garšas. Man ir vidēji liela 23 cm diametrā, tāpēc pietiekoši ir 3 olas katrā kārtā :)
Manā gadījumā bija divi vidēji āboli uz katru kārtu.
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
ingr | 04/08/2018 16:05
Gan jau ka140 gr.sviests.
ingucisx | 22/10/2012 16:20
vārītajam krēmam sviests tikai 14 gr.?
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información