Nomizojam un uz rīves vai kombainā samaļam ābolus. Pagatavojam sauso maisījumu - traukā beram pa vienai glāzei - miltu, cukura un mannas. Pievienojam 2 tējkarotes cepampulveri un 2 tējkarotes vaniliļas cukura. Pilnīgi sausā veidnē vai uz cepamā papīra, kas tajā ieklāts, bez kādām taukvielām - ieberam apmēram 1/3 daļu maisījuma. Pa virsu kārtojam 1/2 no sarīvētajiem āboliem un pārkaisam ar kanēli un nedaudz cukura. Atkārtojam - sausais maisījums, āboli kanēlis, cukurs. Trešajā - pēdējā kārtā atkal sausais maisījums un uzrīvējam 1/2 paciņas sviesta. Sakarsētā cepeškrāsnī pie 200 grādiem cepu - 20 min un tad pie 180 grādiem vēl kādas 20 min.
Tiempo de preparación en minutos:60
Información adicional:
Šo recepti biju redzējusi internetā, bet kad kolēģe palielījās, ka ir izmēģinājusi, tad arī es nolēmu izcept. Dīvaini likās, ka pēc šādas receptes var sanākt garda kūciņa. Ir garda un smaržīga! Ceru, ka kādam šī recepte noderēs!
A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (7)
maariite
| 19/03/2015 15:20
Cepu, garšiga, savādāka kā citas. Ēdām karstu, ar saldējumu. Tikai vietām sausais maisījums tāds sauss arī bija. Varbūt vajadzēja apakšējā kārtā pavisam maz bērt?
blonda-98
| 12/06/2014 11:18
es papmēgināju gršīgi sanāca !:-)
eleste
| 07/03/2014 16:48
Tas nekas, ka Ievas Virtuvē arī ir :) ne jau visi lasa žurnālus! :D
marika
| 20/10/2013 17:19
Es arī izmēģināju.Laikam man to ābolu bijs tā pamazāk un cepamā pulvera vietā pieliku vienu strīķētu tējkaroti sodas.Vienalga - sanāca garšīga
leandra
| 16/09/2013 15:54
Paldies par recepti, pat man izdevaas:))
lams
| 11/11/2012 19:10
Paldies par recepti - taisīju jau vairākas reizes..ēdām arī karstu kopā ar saldējumu - dievīga garša :)
siicis10
| 23/10/2012 16:44
Izrādās, ka pēdējā "Ievas virtuvē" arī ir šāda kūka, tikai pa virsu vēl mandeļu skaidiņas...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información