Iniciar sesión
Publicidad

Tomāti želejā

Información
Autor: rebekka
Recetas publicadas por rebekka
Publicada: 17/10/2012 15:37
Vista 10613 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 1
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- 2 kg stingri tomātiņi
- 6 galviņas sīpolu
- 30 malnie pipari
- 5 smaržīgie pipari.
- dilles ar visiem kātiņiem
- 6 mazas laurlapiņas
- 6 ēd k. želantīna
- 1, 5 L ūdens
- ~ 4 ēd.k. ētiķa esences
- 4 ēd.k. cukura 2 ēd k. sāls
- 12 ķplociņi
Instrucciones:
Tīrās 0.5 L burciņās liekam ķiplokus, laurlapu un dilles, tad pamīšus tomāta šķēles un sīpola šķēles, kamēr burciņas pilnas.
Atsevišķi gatavojam marinādi un briedinam želantīnu. Ūdeni ar sāli un cukuru uzvāram, kad drusku padzisis, pieliekam uzbriedināto želantīnu, izkausējam. Pieliekam etiķa esenci, visu samaisam un pārlejam burciņas saturam.
Liekam burciņas dzesēties un pēc tam ledusskapī.

Lai labi garšo!
Información adicional:
Sanāca uz 6 burciņām.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
ingr | 03/08/2018 15:21
Karseet nevajag????
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información