Uzvāra rīsus, samaisa ar garšvielām, zaļumiem, pipariem. Tad samaisa kopā ar malto gaļu. Pa to laiku uzliek vārīties katlā ūdeni, pieber sāli un kad ūdens sāk mest burbuli liek iekšā veselu kāpost galvu. Pirms tam izgriežot kālīti-viducīti. Vāra galvu aptuveni min.15, periodiski apgrozot. Un kad redzi ka kāpostiņš sāk mainīt krāsu, ņem ārā un lēnām lobāt kāposta lapiņas Tad lapiņās liek maisījumu-rīsi ar gaļu un zaļumiem un lēnām massu satin kāposta lapiņā. Satītos tītenīšus liek katlā, uzlej ūdeni uzliek vāku un pasautē min 20. Var pasniegt tāpat ar krējumiņu, var ar vārītu kartupeli un var tajā pašā šķidrumā uztaisīt garšīgu miltu mērcīti.
Tiempo de preparación en minutos:40
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
dzele
| 02/07/2014 20:45
pirms likt katlā sautēties apcep pannā un noteikti nemoka tos ar miltu mērci...
violett
| 25/12/2012 11:26
Recepte jauka un mīlīgi uzrakstīta, bet - kāpēc nosaukti par ātrajiem tītenīšiem?.. - liekas, ka tādi klasiskie vien ir...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información