Autor:piparinssaldais Recetas publicadas porpiparinssaldais Publicada: 02/10/2012 21:55 Vista 10572 veces Guardada en recetas favoritas 41 veces Comentarios:3
Ingredientes:
- 3 kg sarkani tomāti - 300 gr sīpoli - 300 gr burkāni - 300 gr seleriju saknes - 200 gr zaļumi (dilles, pētersiļi, selerijas-apmēram vienādās devās) - 70 gr etiķa esence - 1 gl cukura - 0.5 gl sāls (var mazāk, jāpagaršo) - 1 tk. malti sarkanie pipari - 0.5 tk-malti melnie pipari
Instrucciones:
Tomātiem noņem miziņu, sagriež kubiņos; burkānus un seleriju saknes sarīvē uz sakņu rīves; sīpolus sagriež kubiņos. Visu liek katlā, pieber sāli, cukuru, piparus un vāra uz lēnas uguns 1 st. Tad pievieno smalki sakapātus zaļumus un esenci - sautē vēl 0.5 st. Karstu pilda burkās, nospiež, pārlej ar eļļu, vāko ciet. Var arī ar plastmasas vāciņiem.
Información adicional:
Tā ir pikanta piedeva nevis salāti, ēd piemēram sinepju vietā pie gaļas ēdieniem. Man ļoti garšo. LABU APETĪTI!!!
A 6 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
varaviksnite55
| 15/09/2014 21:43
patik
zizii
| 22/09/2013 15:51
Šitas labais, taisu tādu regulāri...
vinga
| 05/09/2013 20:47
To pašu gatavoju bez etiķa, pat uz maizes var likt...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información