Iniciar sesión
Publicidad

Piedeva pie gaļas ēdieniem

Información
Autor: piparinssaldais
Recetas publicadas por piparinssaldais
Publicada: 02/10/2012 21:55
Vista 10572 veces
Guardada en recetas favoritas 41 veces
Comentarios: 3
Ingredientes:
- 3 kg sarkani tomāti
- 300 gr sīpoli
- 300 gr burkāni
- 300 gr seleriju saknes
- 200 gr zaļumi (dilles, pētersiļi, selerijas-apmēram vienādās devās)
- 70 gr etiķa esence
- 1 gl cukura
- 0.5 gl sāls (var mazāk, jāpagaršo)
- 1 tk. malti sarkanie pipari
- 0.5 tk-malti melnie pipari
Instrucciones:
Tomātiem noņem miziņu, sagriež kubiņos; burkānus un seleriju saknes sarīvē uz sakņu rīves; sīpolus sagriež kubiņos. Visu liek katlā, pieber sāli, cukuru, piparus un vāra uz lēnas uguns 1 st. Tad pievieno smalki sakapātus zaļumus un esenci - sautē vēl 0.5 st. Karstu pilda burkās, nospiež, pārlej ar eļļu, vāko ciet. Var arī ar plastmasas vāciņiem.
Información adicional:
Tā ir pikanta piedeva nevis salāti, ēd piemēram sinepju vietā pie gaļas ēdieniem. Man ļoti garšo.
LABU APETĪTI!!!
A 6 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
varaviksnite55 | 15/09/2014 21:43
patik
zizii | 22/09/2013 15:51
Šitas labais, taisu tādu regulāri...
vinga | 05/09/2013 20:47
To pašu gatavoju bez etiķa, pat uz maizes var likt...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información