Autor:vasara Recetas publicadas porvasara Publicada: 15/09/2012 09:10 Vista 8502 veces Guardada en recetas favoritas 8 veces Comentarios:2
Ingredientes:
- sauja grūbu vai miežu putraimu - burkāns - pāris kartupeļi - sīpols - eļļa - jaunās pavasara nātrītes - krējums
Instrucciones:
Noskalo grūbas un putraimus, ber ūdenī un vāra. Pa to laiku nomizo kartupeļus, sakubo, pieber klāt. Eļļā apcep sīpolus, burkānus, pieliek klāt zupai. Kad zupa nāk gatava, pieliek karstā ūdenī noplaucētas un sakapātas nātru lapas. Nedaudz pavāra. Pieber sāli pēc patikšanas. Pasniedzot, pievieno karoti skābā krējuma.
Información adicional:
Tā kā esmu veģtāriete, tad izmantoju tikai veģetārās izejvielas. Dažreiz nātres neplaucēju - tāpat labi garšo. Nātres pavasarī ir izcila dzelzs un horofila bumba organismam. Tā, ka gaidām nākamo pavasari un jaunās nātrītes...
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
helgi
| 19/06/2016 13:12
Es šo zupiņu vāru gaļas buljonā. Jaunās nātrītes aplaucēju ar verdošu ūdeni un samaļu gaļas mašīnā ( vajag darboties ar gum.cimdiem, jo rokas no nātrēm sakrāsojās tumšas) Gatavai zupiņai bez krējuma var likt klāt arī cieti novarītu olu.
Danielsrebus
| 11/03/2013 09:07
vasariņ, kāds ir veģetārais krējums, kuru liec pie burvīgās zupiņas?
natreneratne
| 02/04/2014 18:58
Veģetārais krējums, ir tas, ko vecmāmiņa no govs pieniņa sakuļ - tāds, ar nazi griežams...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información