Iniciar sesión
Publicidad

Pildītā līdaka

Información
Autor: igpe
Recetas publicadas por igpe
Publicada: 28/08/2012 23:04
Vista 6278 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 0
Ingredientes:
- 1 kg līdakas
- 35 g baltmaizes
- 2 olas
- 50 g piena
- 15 g sviesta
- 10 g skāba krējuma
- sāls
- maltie pipari
- zivju buljons
- citronpipari, jeb citrons...
Instrucciones:
Līdaku notīra, izņem iekšas, nomazgā, ļoti uzmanīgi novelk ādu.

No asakām atdalīto gaļu (fileju) 2-3 reizes samaļ kopā ar pienā vai ūdenī izmērcētu baltmaizi.Zivju masai pieliek sakultu olu, sāli, piparus, krējumu, izkausētu sviestu, atlikušo ūdeni vai pienu un labi sastrādā (samīca).

Zivju masu iepilda ādā, liek veidnē un cep cepeškrāsnī, aplaistot ar zivs buljonu.

Pasniedz ar krējuma vai mārrutku mērci, vārītiem kartupeļiem, marinētām bietēm. Ieteicams arī citrona šķēlīte uz šķīvja maliņas, ar ko nedaidz ierīvēt līdakas gabaliņa virsmu.
Información adicional:
Vislabāk sanāk 2/3 kg līdaka, garšas ziņā... un starp citu, dažas minūtes karstā ūdenī paturēts citrons būs aromātiskāks un tā var arī vieglāk izspiest sulu...
A 0 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información