Iniciar sesión
Publicidad

Stiprais upeņu uzlējums

Información
Autor: ilona-ilona
Recetas publicadas por ilona-ilona
Publicada: 26/08/2012 11:12
Vista 16814 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 5
Ingredientes:
- trīslitru burka upenes
- kāds litrs šņabis laikam saiet
- cukurs pēc garšas
Instrucciones:
Pārlasītas upenes saber burkā līdz augšai. Pārlej ar šņabi, noliek plauktā un aizmirst - nu, piemēram, līdz oktobrim, kad laiks ķēpāties. Alkohols izvelk no ogām sulu un kļūst skaisti tumši violets.
Kad laiks pienācis, nokāš ogas un novērtē šķidrumu - cik smuka krāsa un laba garša. Tad savāra cukura sīrupu - cik daudz? Cik saldu gribas. Un piejauc šķidrumam. Pagaršo. Ja vēl gribas saldāku, piejauc vēl sīrupu.
Viss! Pilda pudelēs un izlieto vai glabā.
Información adicional:
Var viegli pieveikt lielus daudzumus upeņu. Ogas gan diezko izmantot neizdevās. Nu varbūt kāda laba saimniece var iecept kūkās.
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (5)
| 21/04/2022 15:17
var pacienāt kādu uz pohām...
repus | 14/02/2016 12:19
es upenes saberu pilnu burku, tad pa virsu cukuru atkal cik saiet, tad spirtu 95% un atkal cik saiet... pēc pāris mēnešiem super liķieris ap 25%
bebrs50 | 31/10/2015 12:27
es apberu ogas jau laicigi ar cukuru un ne pilnu burku bet pus, pastav kadu laiku ar cukuru tad virsū alhokolu, vai spirta škidumu, p]ec pusgada super dzēriens
agita44 | 15/04/2013 14:18
es nekādu sīrupu nevāru... kad ogas pusgadu nostāvējušās, pieberu cukuru, izmaisu... stapr citu, viņš ļoti labi kūst... un viss, ļoti garšīgs uzlējums( ar spirtu garšīgāks)... :)
auane | 09/09/2012 13:14
pieveikt jau tās upenes var-bet to var arī bez alkohola-gan izkaltēt, gan sulā izspiest, gan ar cukuru sarīvēt
-114457 | 19/01/2020 13:39
kāda jēga mantu bojāt?:)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información