- 8 gab.paprikas - 300gr. maltas gaļas - kus-kus putraimi 3-ēdamkarotes - burkāns - garšvielas pēc garšas/sāls, pipari, zaļumi/
Instrucciones:
Nomazgā un izgriež sēklu paprikai. Nomazgā, notīra un sarīvē burkānu.Sajauc gaļu ar rīvētiem burkāniem, kus-kus putraimiem un garšvielas. Sagatavoto masu pilda paprikas vidiņā. Liek katlā un nelielā ūdens daudzumā sautē pie nelielas liesmas. Gatavu pasniedz ar krējumu.
Tiempo de preparación en minutos:40
Información adicional:
Mērci pipariem var dažādot, pievienojot tomātu mērci vai ietumējot ar miltu šķipsnu un krējumu. Kus-kus putraimus protams var aizvietot ar tradicionāliem rīsiem.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (4)
dantes
| 15/01/2016 18:28
pilnīgi nesavienojami sautēšanās laiki iepildīti piparā . māltā gaļa, burkāni un putraimi.
dagna
| 25/03/2014 18:12
Bija te jau recepte ar pildīto papriku.
dzele
| 19/12/2012 17:40
smalki kviešu putraimi
kravejs
| 05/11/2012 18:45
Kas tas ir ’’kus-kus putraimi’’?
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información