Iniciar sesión
Publicidad

Pildīta paprika

Información
Autor: dzele
Recetas publicadas por dzele
Publicada: 20/08/2012 22:17
Vista 5484 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 4
Fotos

Ver más (3)

Ingredientes:
- 8 gab.paprikas
- 300gr. maltas gaļas
- kus-kus putraimi 3-ēdamkarotes
- burkāns
- garšvielas pēc garšas/sāls, pipari, zaļumi/
Instrucciones:
Nomazgā un izgriež sēklu paprikai. Nomazgā, notīra un sarīvē burkānu.Sajauc gaļu ar rīvētiem burkāniem, kus-kus putraimiem un garšvielas. Sagatavoto masu pilda paprikas vidiņā. Liek katlā un nelielā ūdens daudzumā sautē pie nelielas liesmas. Gatavu pasniedz ar krējumu.

Tiempo de preparación en minutos: 40

Información adicional:
Mērci pipariem var dažādot, pievienojot tomātu mērci vai ietumējot ar miltu šķipsnu un krējumu.
Kus-kus putraimus protams var aizvietot ar tradicionāliem rīsiem.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (4)
dantes | 15/01/2016 18:28
pilnīgi nesavienojami sautēšanās laiki iepildīti piparā . māltā gaļa, burkāni un putraimi.
dagna | 25/03/2014 18:12
Bija te jau recepte ar pildīto papriku.
dzele | 19/12/2012 17:40
smalki kviešu putraimi
kravejs | 05/11/2012 18:45
Kas tas ir ’’kus-kus putraimi’’?
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información