Iniciar sesión
Publicidad

Zirgu gaļas ’’tušonka’’

Información
Autor: vodickab
Recetas publicadas por vodickab
Publicada: 13/06/2012 15:57
Vista 5374 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 7
Ingredientes:
- 340 grami konservu.
Instrucciones:
Uzliek uz pannas un uzsilda līdz vajadzīgajai temperatūrai. Piedevas un garšvielas katram pēc savas gaumes.
Información adicional:
Enerģētiskā vērtība 215 kilokalorijas (100 gramos). Konservus iegādājos Abrenē (Pitalovā). Vienas bundžas svars 340 grami. Cena 60, 50 rubļi (Ls 1, 01).
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (7)
ingr | 10/08/2018 21:47
Ne, ne es zirdzinu neediisu gan.Man kaa latvietim tas nav pienemami.Cuuku beeres-tas jaa.Bet zirdzina beeres-nee paldies:-):-):-):-)
roderiks | 06/07/2016 19:27
Dodiet nogarshot!
violett | 01/02/2015 18:12
tagad arī Rēzeknes gaļas kombināts taisa zirga gaļas konservus
sniegapika | 05/07/2012 14:15
Nu ta beidzot arī te kas jautrāks par kokletēm mīklā ar majonēzes mežģīnēm ;p
lams | 19/06/2012 19:12
Marīns4x4 - es uzsvēru ne jau to, ka ēdiens ir no zirga gaļas - man kā pavāram tas neliekas nekas traģisks... cik tautu tik ēdienu, bet gan sagatavošanas un pasniegšana... atvaino, bet tas ir izsmiekls par tiem un tām, kas gatavo un cenšas padalīties ar saviem novērojumiem ar citiem...
-8743 | 19/12/2013 12:38
rekļāma sludiņa formā un vietā, tas ari viss nedaudz pprivāts lepnums
mariins4x4 | 18/06/2012 20:17
Lams... :)

Zirga gaļas cīsiņus/sardeles kā suvenīru var atvest arī no Bavārijas, no vācu Tiroles. Ari frančiem zirga gaļa ir nacionālās virtuves godpilna sastāvdaļa, kam pērnziem Discovery channel veltīja filmējumu, kurā tāpat tika pausts pārsteigums.

Vodičkas pieminētajā Pitalovā = drizāk uz oriģinalitāti pretendējoša mazā biznesa niša. Protams, ar latviešu attieksmi pret zirgu, šādus konservus un ēdienus labdabīgi uztvert sarežģīti. Katram = savs.
lams | 18/06/2012 19:37
Liekas, ka nedaudz nodaļas ir sajuktas...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información