Ingredientes:
- 4 lielās plānās pankūkas
- 200-300g jebkuras maltās gaļas (pēc katra gaumes)
- 1 liels burkāns
- 1 puravs
- 1/3 bundžiņas kokosriekstu piena, bet var lietot arī saldo krējumu
- 1/2 paciņas kausētā siera
- gabaliņš siera (kāds nu ledusskapī ir), sarīvēts
- garšvielas pēc katra gaumes
Instrucciones:
Sagatavo 1.pildījumu:
- Sacep malto gaļu, pieliek garšvielas (es pieliku klāt saldo čili mērci " beidzamā laikā tā man ir topā), noliek malā
Sagatavo 2.pildījumu:
- sarīvē burkānu, puravu sagriež ripiņās, apcep uz pannas eļļā vai no maltās gaļas palikušajos tauciņos, pieliek klāt kokosriekstu pienu (patīk tā īpatnējā garša un arī kalorijas mazāk kā saldajā krējumā), izkausē kausēto sieru un pieliek sasmalcinātas dillītes
Gatavošana:
No brokastīm vai iepriekšējā vakara pāri palikušās plānās pankūkas pa vienai liek traukā, kuru var likt cepeškrāsnī, katrā kārtā liekot pildījumu - 1.kārtā liek dārzeņu/siera mērci, tālāk pankūka - saceptā maltā gaļa, pankūka - dārzeņi, pankūka.
Virsējai pankūkai uzliek atlikušo dārzeņu/siera maisījumu un pārber ar rīvēto sieru.
Liek cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm, kamēr siers izkūst un apcepas zeltains
Pildījumu var veidot pēc katra gaumes, veģetārieši - tikai dārzeņus dažādās variācijās
Saceptu sagriež 4 daļās, liek uz šķīvjiem, klāt - tomātiņi, gurķīši, svaigā paprika, kas nu kuram labāk garšo.
Tiempo de preparación en minutos: 40
Información adicional:
Šādu ēdienu - pankūku lazanju reizi nedēlā gatavo darba kafejnīciņā, un daudziem patīk, to izpērk ātri vien. Tā kā no iepriekšējā vakara pāri palika 4 pankūkas, nolēmu pagatavot pati šo vienkāršo un samērā lēto ēdienu. No 4 pankūkām var paēst 4 cilvēki, jo ēdiens sanāk gards un sātīgs.