Karbonādes šķēles apcep no abām pusēm kopa ar gredzenos sagrieztiem sīpoliem un pārkaisītas ar garšvielām. Sagriež papriku, tomātu, šampinjonus. Apcepto gaļu liek cepešpannā, pārklājot ar apceptajiem sīpoliem un sagriezto tomātu, papriku un šampinjoniem, pārkaisa ar sarīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī uz 5 min (lai siers izkusis) pēc tam pārlej ar sakultajām olām un pārkaisa ar zaļumiem. Liek cepeškrāsnī uz 10 min.
Tiempo de preparación en minutos:30
Información adicional:
Var pievienot arī apceptus burkānus, sparģeļus, marinēto šampinjonu vietā izmantot jebkuras marinētas vai citādi termiski apstrādātas sēnes. Recepte ar variācijām, bet galvenais, ka ātri un garšīgi.
A 5 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
costa
| 16/06/2013 18:24
... es arī šito māku pagatavot... :)
serenaade
| 14/04/2012 19:23
izskatās labi
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información