Ingredientes:
- 4 olas
- 1 gl. milti
- 1/2 gl. kartupeļu ciete
- 1 gl.cukurs
- nepilna ēd.k. cepamais pulveris
- 1/2 gl. eļļa
- rīvēta citrona miza
- ingvers un vaniļas cukurs - pēc garšas un vēlmes
Pēc izvēles:
- rieksti (man garšo apcepti)
- mellenes
- rozīnes
- apelsīni
Instrucciones:
Olas sajauc ar cukuru, vaniļas cukuru, maisa līdz cukurs izkūst
Pievieno eļļu, miltus, kartupeļu cieti, pierīvē ingveru, citrona miziņu, cepamo pulveri, kārtīgi izmaisa.
Pārējās sastāvdaļas pievieno pēc vēlmes.
Mīklu liek keksa formiņās, es izmantoju papīra, bet neliek pilnu, jo masa cepot "ceļas".
Iepriekš formiņas ieziedu ar eļļu, bet ir ēdami arī bez tā..
Lieku el.cepeškrāsnī 180, 200 grādos, cepu 15 - 20 minūtes.
Tiempo de preparación en minutos: 30
Información adicional:
Rozīnes vēlams pievienot beidzamās, vispirms tās nedaudz samaisot ar miltiem, lai visas nenogrimst lejā.
No šāda daudzuma sanāk apmēram 25 keksiņi.