- 180 gr. manna - 250 ml. ūdens - 210 gr. cukurs (tā receptē, bet krietni tas ir par daudz) - 100 gr. milti - 30 gr. kakao - 100 ml. eļļa - 1-1.5 t.k. cepamais pulveris - rozīnes, rieksti utt. - pūdercukurs pārkaisīšanai
Instrucciones:
Tātad beram traukā mannā + cukuru un pārlejam ar siltu ūdeni. Sajaucam un noliekam siltā vietā apmēram 2-3st. briest. Kad sabriedis tad pievieno klāt eļļu un mazliet uzsit mīklu. Kakao + miltus + cepamo pilveri sajauc kopā. Iesijā jau gatavā masā un sajauc visu viendabīgā mīklā. (mīklai klāt vēl pievienoju šķipsnu sāls) Pieliekam klāt rozīnes, riekstus (ko sirds kāro) sajaucam un tad ņemam izvēlētu veidni kamī cept to brīnumu. Cepam 180 C ... 30-60min. Gatavību pārbaudam ar zobu irbuli, ja nelīp klāt tad viss ir izdevies un ņemam laukā. Pārkaisam ar pūdercukuru un liekam maliņā lai atdziest.
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
belinda
| 02/02/2012 12:30
.. izklausās interesanti un izskatās gardi..!! būs jāpamēģina, .. var jau kakao nelikt, būs gaišais variants, vai arī pusi sajaukt tumšu, pusi atstāt gaišu un lejot uz pannas samiksēt, .. sanāks raibs..
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información