Iniciar sesión
Publicidad

’’Konta’’ sautējums

Información
Autor: desperados
Recetas publicadas por desperados
Publicada: 20/01/2012 20:37
Vista 3926 veces
Guardada en recetas favoritas 35 veces
Comentarios: 2
Fotos

Ver más (6)

Ingredientes:
- kāposts-1/2 galviņas vai 1/4
- 3-4 burkāni
- 2-3 lieli sīpoli
- ķiploks 4-5 daiviņas visi daudzumi nosacīti
- kartupeļi (atkarigs cik biezu grib, cik daudz ūdens lies un cik dienas grib ēst)
- cūkgaļa (malta gaļa, kas nu kuro reiz)
- paprika
- sāls
- pipari
- karijs
- citas piedevas, radoša pieeja garšvielām
Instrucciones:
Gabaliņos sagrieztu gaļiņu uz pannas apcep, pasautē, ar burkaniem sīpolu, ķiploku, līdztekus katlā liek sagrieztu kāpostu, sāk vārīt. Pakāpeniski pievieno gaļiņu, pavāra, pasāla, iepiparo, pieber šo un to, var laurlapu, apaļo piparu, utt.
Ja izskatās, ka par maz gaļas un ir ledusskapī palikusi kāda kotlešu masa vai pikucis maltas gaļas, to ar apcep, apsautē, sabārsta ar viskautkādām garšvielām un met kopkatlā... uz palēnas uguns sautē līdz viss mīksts, smaržo un ir smuki ķepīgā konsistencē...
Información adicional:
Klasisks vidējā latvieša pusdienu vai vakariņu ēdiens, pagatavot nav grūti, garšo teju visiem, ja ņem papildporciju - tātad izdevies, ja grib un izdodas nopelnīt kontu - lieliski...
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
dublinieris | 17/06/2013 17:00
viss ir supper-patreiz gatavoju. tikai maza piebilde... tu rakstijklasisks latviesha ediens... hmmm... no kura laika karijs ir latvieshu garshviela?... ))) es gan piemirsu bode to nopirkt-likshu klat gruzinu piedevu-hmeli-suneli, taa ir supper jebkuram edienam. domaju, ka riga ta ir dabonama
auane | 09/09/2012 13:12
bez sīpoliem varētu pat ēst-ja nu nlielu sīpoliņu-un to pašu izvelk ārā
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información