- 500 g topinambūri - 150 g konservētas kukurūzas - 4 olas - majonēze
Instrucciones:
Novāra olas, nomizo topinambūrus, liek verdošā ūdenī un vāra 5 min. Atdzesē, sagriež kubiciņos, olas sakapā, vai sarīvē, sajauc ar kukukūzu un majonēzi. Garšvielas droši vien liek, kādas nu kuram gribas.
Tiempo de preparación en minutos:15
Información adicional:
Topinambūrs ir ļoti vērtigs un nepelnīti novārtā pamests dārzenis. Ieteicams diabēta slimniekiem, vielmaņas stabilizācijai, tievēšanas panākšanai. Nomizot topinambūru - augstākā pilotāža. Visgaršīgākais - graužams zaļš, bet var arī šādi.
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
anksunnamuna
| 27/11/2011 16:03
man nav topinamburu..bet ja mieginatu tad ar plano krejumu bez majonezes
vasara
| 27/11/2011 15:44
Es arī pamēģināšu. Bet bez olas.
silvaana
| 27/11/2011 15:06
Nu taa kaa man topinambuuri garsho, shos noteikti pameegjinaashu!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información