- Brī siers - vīnogu kauliņu eļļa (jo tai nav nekādas nevajadzigas piegaršas) - mannā ar klijam (var ari miltos, bet tad nav tik garšigi) - 1 ola
Instrucciones:
Sieru sagriež apmēram 7-10mm šķēlēs, panē olā un manna kādās 3 kārtās ola-manna, ola - mannā. Liek cept kārtigi uzkarsetā eļļā, cep apmēram 1-2 min no vienas un 1-2min no otras puses. Ēd ar kādu skābo ievārijumu, brūkleņu, dzērveņu - ābolu.
Información adicional:
Reiz nobaudiju kāda kafejnicā un tagad tas ir viens no maniem miļākajiem ēdieniem.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
anksunnamuna
| 26/11/2011 18:02
protams tas ir tāds svētku uediens..tapēc trekns..tas nav ikdiena:D
vasara
| 26/11/2011 14:05
Ak, jā- esmu līdzīgu variantu ēdusi- klāt bija arī saldējuma bumbiņa...
vasara
| 26/11/2011 14:04
ĻOTI TREKNI... :p
Bet gan jau, ka garšīgi... :)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información