Iniciar sesión
Publicidad

Maltās gaļas un kartupeļu sacepums

Información
Autor: baltroze
Recetas publicadas por baltroze
Publicada: 19/11/2011 17:49
Vista 15172 veces
Guardada en recetas favoritas 55 veces
Comentarios: 1
Ingredientes:
- 1.5 kg kartupeļu
- 200 g saldā krējuma
- 1 neliels sīpols
- siers
- zaļumi, ja vēlas
- sāls
- garšvielas
- 0.5 kg svaigi maltas gaļas
Instrucciones:
1) kartupeļus notīrām, sagriežam plānās šķēlītēs (var rīvēt uz lielās rīves )
2) kartupeļus kārtojam traukā, kas paredzēts lietošanai cepeškrāsnī (es izmantoju pyrex trauku).
3) kartupeļus pārkaisām ar nedaudz sāli un speciālo kartupeļu garšvielu
4) tad liekam nākamo kartupeļu kārtiņu, atkal pārkaisām ar sāli, bet šoreiz neliekam garšvielas, bet gan saliekam malto gaļu, kas kopā ar sīpoliem un garšvielām
5) saliekam pēdējos palikušos kartupeļus, apkaisām ar sāli un pārlejam to visu ar saldo krējumu
6) liekam cepeškrāsnī uz 200 grādiem, uz pusotru stundu, cepšanas ilgums, protams, atkarīgs no režīma, kādā cepat.
7) pārbaudām ar dakšiņu vai kartupeļi iekšpusē ir mīksti un pārkaisām ar sieru. cepeškrāsni var slēgt ārā, bet trauks ar sacepumu var palikt iekšā.

Tiempo de preparación en minutos: 80

A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
jkp | 18/10/2014 10:06
vienkārši un ātri un garšigi ...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información