Iniciar sesión
Publicidad

Laša filejas mērce.

Información
Autor: golda
Recetas publicadas por golda
Publicada: 14/10/2011 19:52
Vista 6759 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 1
Ingredientes:
- svaigas laša filejas gabaliņi vai atgriezumi bez asakām 500 g
- saldais krējums 200 ml
- citrons 1 gb
- sīpoli 1 gb
- pipari
- sāls
- dilles
Instrucciones:
Pannā apcep sīki sagrieztus sīpolus, pievieno laša gabaliņus, kad viss ir labi apcepts, pievieno citrona sulu, piparus, sāli, saldo krējumu, nedaudz pavāra, pirms pasniegšanas pievieno dilles. Ja mērce šķiet par biezu, pievieno nedaudz vārīta ūdens un pavāra. Pasniedz ar vārītiem rīsiem vai sautētiem dārzeņiem.
Labu apetīti!

Tiempo de preparación en minutos: 30

A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
velga90 | 12/01/2018 07:55
Nav ne vainas, tikai laša gabaliņus nedrīkst pārcept, tad ēdiens izmetams!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información