Kāpostus sasmalcina + sīpolus smalki sagriež + papriku arī smalki sagriež, burkānus sarīvē. Visu sajauc ar etiķi+cukuru+sāli+eļļu un liek nostāvēties vismaz 24st. Pēc tam pilda tīrās burkās un liek pagrābā glabāšanai!
A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (6)
alise
| 20/01/2014 16:54
neglabājas, ja nu vienīgi ledusskapī ātrai ēšanai...
safija
| 01/07/2012 19:25
neglabājas, kaut arī man pagrabs labs.
jansis
| 05/02/2012 19:40
Izklausās dikti labi! ;)
ronya
| 30/09/2011 06:36
sounds good ;)
mocca
| 20/09/2011 18:30
Nav nav jākarsē un glabājas labi bez karsēšanas ;)
vasara
| 20/09/2011 16:08
Nav jākarsē?
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información