Iniciar sesión
Publicidad

Saulsardzenes...

Información
Autor: pienene47
Recetas publicadas por pienene47
Publicada: 29/08/2011 14:03
Vista 14649 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 5
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
1.
- divas saulsardzenes
- 2 olas
- sāls
- pipari
- zaļumi
- milti divām porcijām

2.
- maize
- sviests
- pipari
- sāls
Instrucciones:
1. saulsardzeņu cepurītes, ja ļoti lielas, pārgriež uz pusi, apber ar sāli, pipariem, ar gaļas āmuriņu drusku ieklapē, apviļā miltos un sakultajās olās un apcep no abām pusēm.

2. sēnes (neapsstrādātas) liek uz sviestmaizes, drusciņ uzkaisa piparus un sāli un ēd.


1. Ēst var kā pamatēdienu ar gurķiem, tomātiem, majonēzi. Var arī ar kartupeļiem.
2. Uz sēnes tikpat labi var uzlikt arī gaļu, vai ko citu un pārklāt ar otru maizes šķēli..

Tiempo de preparación en minutos: 15

A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (5)
skudrinatipa | 30/07/2017 11:37
Super garšīgi, ceptas miltiņos, olā garša kā zivs kā gaļa..tik pedējos gadus vairs tās riekstenes neesmu mežā redzējusi :(
laser | 05/05/2016 10:52
Man jautājums, kur tādas sēnes var atrast un kurā laikā?
agita44 | 08/11/2015 22:14
tādas nezinu, mežā paietu garām...
alfijja | 23/08/2015 13:36
Ja vienkārši apcep sviestiņā un bez sāls, tad tiešām arī ceptām saglabājas riekstu garša, man tā garso vislabāk
Danielsrebus | 07/08/2015 09:05
Svaigas nedaudz atgādina lazdu riekstus piengatavībā.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información