– olas 5 gab. – 3 kārbas pa 250 g. Mascarpone siers – 1/3 paciņas sviests – 1 liels citrons – 2 ēd.k. cukurs – 1 glāze milti – 1 ½ glāzes skābais krējums – 1 ēd.k. medus - mellenes
Instrucciones:
Pamatnei: glāzei miltu un 2 ēdamkarotēm cukura uzrīvē 1/3 paciņu sviesta un pagatavo smilšu mīklu. Pieliek skābo krējumu un samīca. Formā veido kūkas pamatni. Sadursta ar dakšiņu. Liek cepties cepeškrāsnī 190 C uz 20 min.
Pildījumam: no 5 olām atdala tikai dzeltenumus. Samaisa, pievieno ēdamkaroti medus un 2 ēdamkarotes cukura, sakuļ. Pieliek Mascarpone sieru, visu sakuļ viendabīgā masā. Pierīvē viena citrona visu mizu, izspiež tā sulu un visu jauc kopā.
Formu ar kūkas pamatni izņem no cepeškrāsns un nedaudz atdzesē. Klāj iekšā siera masu, uzber mellenes un liek aukstumā, lai savelkas.
Información adicional:
Šī recepte ir atrasta internetā un ogas es lieku arī pildījumā. Lai jums labi garšo!
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
Danielsrebus
| 09/07/2015 13:58
Izskatās, ka kaut kur pa vidu ir izčabējis želatīns. Ja ne pildījuma, tad ogu kārta tas noteikti bija. Bet izskatās diži garšīgi.
ronya
| 25/11/2011 08:09
Jābūt gardai ;) !
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información