Cūkas vaidziņa ādu ar asu nazi sagriežam gareniski un vertikāli, lai veidotos rombi. Tad iegriezuma vietu padziļinam apmēram 1, 5 cm dziļumam. Apkaisam vaidziņu ar sāli un pipariņiem pēc savas vēlmes un garšas. Ķiplokus sakapājam smalkos gabaliņos un ieberžam ar to visu vaidziņu.
Liekam cepešpannā ar ādu uz augšu un liekam cepties 200grādu karstumā līdz vaidziņs zeltaini brūns un kraukšķīgs. Ik pa laikam varam ar karotīti izkusušos tauciņus uzliet uz vaidziņa ādiņas. Labu apetīti.
Información adicional:
Nezinu ne vēsturi, ne izcelsmi šim cepetītim. Zinu tikai to, ka šādi vaidziņu gatavoja mana vecmāmiņa, kad biju vēl maza.
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
preludija
| 15/12/2014 12:58
Paldies par recepti, izmēģināju, ļoti garšigi, pietiekoši ātriun bez liekas piepūles
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información