Ingredientes:
- baltmaizes kukulis (var būt paciets)
- kūpināts šķinķītis
- sīpols (pēc izvēles)
- paprika sarkana
- siers
- 1-2 olas
Instrucciones:
Baltmaizi sagriež 1 cm biezās šķēlēs. Šķēlēm izdrupina mīkstumu tā, lai garoza paliek vesela, un pie garozas kāds puscentimetrs maizes paliek klāt. Mīkstumu smalki sadrupina.
Sīki sasmalcina kubiņos šķinķi, sieru, sīpolus un papriku. Sajauc ar maizes mīkstumu, pievieno olu, samaisa tā, lai sanāk masa, kas nav ne drupena, ne lipīga..
Uz pannas liek baltmaizes garozas, kurās iepilda līdz maliņām pildījumu. Kad 1 reizi apgrieztas, uzliek pildījuma cepurīti, un pēc brīža apgriež un apcep vēl vienu reizi.
Tiempo de preparación en minutos: 20
Información adicional:
Šo recepti pirms kādiem 5 gadiem noskatījos kādā no raidījumiem ... un ik pa retam svētdienās uzcepam ... Var likt pie darba visu ģimeni, pie produktu smalcināšanas.