Iniciar sesión
Publicidad

Kartupeļu un frikadeļu zupa

Información
Autor: baltroze
Recetas publicadas por baltroze
Publicada: 20/07/2011 09:22
Vista 6089 veces
Guardada en recetas favoritas 32 veces
Comentarios: 0
Ingredientes:
- 400 g liellopa kaulu buljona
- 200 g kartupeļu
- 50 g burkānu
- 100 g puķukāposta
- 5 g pētersīļu
- 5 g sīpolu
- garšvielas
Frikadelēm:
- 75 g liellopa gaļas
- 3 g sīpolu
- 1/4 olas
- 15 g baltmaizes
- 10 g ūdens
Instrucciones:
Vārošā, nedzidrā liellopa buljonā liek kubiņos sagrieztus burkānus, salmiņos sasmalcinātus pētersīļus, sīpolus
un vāra pusmīkstus. Tad pievieno kubveida sagrieztus kartupeļus un svaigu puķukāpostu uzvāra, pievieno izveidotās liellopa gaļas
frikadeles, sāli, piparus, lauru lapas un vāra, līdz kartupeļi un frikadeles gatavas. Pirms pasniegšanas pārkaisa
sasmalcinātus zaļumus.

Frikadeļu sagatavošana : liellopu gaļu kopā ar ūdenī izmērcētu baltmaizi un sīpolu gaļas mašīnā divas reizes
samaļ. Gaļai pievieno sāli, olu, labi samaisa un tad ar ūdenī samitrinātām rokām veido mazas apaļas frikadeles.
A 4 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información