Iniciar sesión
Publicidad

Rīsu kārtojums

Información
Autor: lams
Recetas publicadas por lams
Publicada: 16/07/2011 08:07
Vista 5825 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 2
Ingredientes:
- rīsi
- vistas gaļa vai fileja
- dārzeņi
- ola
- saldais krējums
- siers
Instrucciones:
Liek traukā rīsus, pa virsu gaļu, tad dārzeņus, pārlej ar sakultu olu un krējumu, pārkaisa ar sieru. Cep cepeškrāsnī līdz siers ir apcepies.

Visus produktus ņemu jau gatavus - vārītus rīsus, apvārītus vai apceptus dārzeņus - burkānus, sīpolus, puravus, zirnīšus, brokoļus un ziedkāpostus.

Tiempo de preparación en minutos: 20

A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
lams | 25/07/2011 06:03
Tad vidēji ap 40 min 180 grādos, bet labāk to visu iepriekš sagatavot - apcept un apvārīt...
houpasummere | 17/07/2011 19:05
Lam, paldies par recepti:) Un, ja buutu svaigie daarzenji un buutu maltaa galja, tad cik ilgi aptuveni vajazdeetu cepeshkraasnii cept?
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información