Iniciar sesión
Publicidad

Viltotā havajiešu pica

Información
Autor: sascha
Recetas publicadas por sascha
Publicada: 04/07/2011 03:11
Vista 2423 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 0
Ingredientes:
- 6-10 baltās tostermaizes šķēles
- 1/3 smalki sagriezta, vidēja ananāsa (var izmantot konservētu)
- 200-250 gr kapāta, liesa kūpināta šķinķa
- 100-150 gr rīvēta vidēji cieta siera
- ketčups
- sāls
- pipari
Instrucciones:
Cepešpannu pārlej ar eļļu, ieklāj tostermaizes šķēles, pārber ar kapāto šķinķi, tomātu mērci vai ketčupu, smalkos gabaliņos sagrieztu ananāsu un sarīvētu sieru.
Cep aptuveni 15 min cepeškrāsnī.

Tiempo de preparación en minutos: 30

A 0 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información