Iniciar sesión
Publicidad

Vasaras skābeņu zupa

Información
Autor: 1xtraks
Recetas publicadas por 1xtraks
Publicada: 29/06/2011 22:44
Vista 6007 veces
Guardada en recetas favoritas 50 veces
Comentarios: 1
Fotos

Ver más (3)

Ingredientes:
- 200 gr. svaigu skābeņu
- 700 gr. gaļas (cūku ribiņas)
- 100 gr. žāvēta ribiņa
- olas
- burkāni jaunie svaigi 3 gab.
- buntīte dilles
- jaunie kartupeļi
- sāls
- pipari
- ķilociņš
- sīpols
Instrucciones:
Uzvāram buljonu pievienojam sīpolu, ķiplociņu piparus, sāli, izņemam gaļu, pievienojam buljonam burkānus un kartupeļus, kad kartupeļi mīksti pievienojam sasmalcinātas skābenes un dilles, pavāram vēl 5 min., zupa gatava.

Pasniedzam ar krējumu un olu, vienu uz porciju, atseviški pasniedzam gaļu.

Tiempo de preparación en minutos: 60

A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
arnika | 02/08/2011 08:15
pēc Jāņiem, ceru, ka skabenes ir nopļautas, un ataugušas, citādi tur daudz skābeņskābes, tas nav veselībai labi
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información