- 3 olas - 1gl. cukurs - vaniļas cukurs - 300 gr. svaigo sieru (Filadelfijas oriģinālais) - 1, 5 gl. milti - cepamais pulveris (uz naža gala) - skābais krējums 100 gr - kanēlis (pēc izvēles) - zemenes, cik daudz vēlas, tā lai nosedz cepamo veidni
Instrucciones:
Visas izejvielas sajauc kopā, izņemot zemenes... Masu ielej, ietaukotā veidnē ... Un pārklāj ar zemenēm ... Tad lēnām ar karoti iespiež ogas iekšā, tā lai maza kārtiņa ir virsū, mīklas masa... Tai virsū pārlej skābo krējumu un kanēli uzber (pēc izvēles)
Cep 200 grādos.
Tiempo de preparación en minutos:45
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
eleste
| 08/03/2014 13:23
Parasti jau jācep tik ilgi, lai zobu bakstāmais ārā iznāk tīrs :)
beibite
| 17/12/2011 00:12
es cepu apmeram 40 min...
ediite
| 13/12/2011 18:15
... Ziemas svetkos japagatavo, neuzrakstiji cik minutes jacep...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información