Batona šķēlēm nogriežam maliņas. Cepjamai pannai ieklājam pergamentu un liekam batona šķēles, kas ir iemērktas ar vienu pusi pienā. Ar sauso pusi liekam uz pannu, malas veidojam tāpat, tik ja pildījuma būs nedaudz, tad šķēli ir labāk pārgriezt uz pusi. Rabarberus nomizojam un sagriežam mazos gabaliņos. Uzberam uz maizes. Pārberam ar kanēļa cukura maisījumu. Samaisām biezpienu ar cukuru, vanilīnu, cukuru un olu. Izklājam uz rabarberiem. Pārberam ar kanēļa cukura maisījumu. Cepjam 180 grādos kādas 20-30 min, līdz baltmaize ir apbŗunējusi.
Tiempo de preparación en minutos:45
Información adicional:
Garšas variācijas ir daudz un dažādas - viss ir atkarīgs ko liekam iekšpusē, bet rabarberu vietā var izmantot ievārījumu vai citas ogas.
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
saldaam
| 30/05/2011 09:56
Fiksaa maiziite pa stundu??????? :DDD Taas laikam iiiigaaaaaunjuuuuuu fiksaas maiziites... :DDD
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información