Ingredientes:
- 500 g kārtainās mīklas
- 250 g Gotiņas klasiskās
- 1/2 gl piena - saldais krējums
- sauja milti
- 1 ola
- sāls šķipstiņa
- sviests
Instrucciones:
Kārtaino mīklu izrullē apt. 1 cm biezumā un ieklāj kūku pannā, kas ir ieziesta ar sviestu. Ieklāto mīklu apziež ar sakultu olu. Cep cepeškrāsnī vidēji ap 20 min.
Ūdens peldē izkausē konfektes. Masai pievieno pienu vai saldo krējumu. Kad konfektes izkusušas un saplūdušas viendabīgā masā ar pienu, liek atdzesēties, lai masa mazliet sabiezē.
Izceptajā kūkas pamatnē iepilda saldo ’’gotiņas’’ masu un liek ledusskapī, lai savelkas garšas un sabiezē pildījums.
Tiempo de preparación en minutos: 30
Información adicional:
Šo kūku ir vērts cept, ka mīklu pērk veikalā gatavu. Tās plāksnes nav jārullē - viņas var likt tādas cepties.