Iniciar sesión
Publicidad

Auzu pārslu cepumi ar burkāniem.

Información
Autor: mocca
Recetas publicadas por mocca
Publicada: 01/04/2011 16:52
Vista 5181 veces
Guardada en recetas favoritas 10 veces
Comentarios: 0
Ingredientes:
- 250 gr. auzu pārslas,
- 250 gr. milti
- 1 tējk. cepamais pulveris,
- 1 tējk. rīvēts ingvers (var arī sauso)
- 1 gl. rīvēti burkāni,
- dažādas sēklas, rieksti, žēvēti augļi (brīva improvizācija),
- 1 gl medus,
- 0, 5 gl eļļas.
Instrucciones:
Mazliet ķēpīga padarīšana, bet rezultāta pēc ir vērts paķēpāties. Sajauc vispirms kopā visas sausās daļas un tad pievieno eļļu kopā ar medu (kurš ir šķidrs)+ ingveru+burkānus. Jāsamīca viss viendabīgā masā un tad var sākt izpausties radošā procesā. Vai nu pa mazam pikucītim taisa cepumus vai saveļ tādu kā desiņu un ar nazi sagriež vajadzīgā biezumā. Cep diezgan karstā cepeškrāsnī 180
Información adicional:
Cepumi katru reizi sanāk savādāki. Vienīgi esmu secinājusi, ka glāze medus ir stipri par daudz. (es tikai pusīti lieku)
A 2 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información