Iniciar sesión
Publicidad

Ievārījuma kekss

Información
Autor: dajana
Recetas publicadas por dajana
Publicada: 30/09/2008 17:00
Vista 15136 veces
Guardada en recetas favoritas 12 veces
Comentarios: 2
Ingredientes:
- 1 glāze ievārījums (var būt arī ierūdzis)
- 1 tējkarote sodas
- 2 olas
- 1/2 glāze cukurs
- 1 glāze kefīrs ( labāk tomēr krējums, vai kefīrs uz pusi ar krējumu)
- 2,5 glāzes milti
- 2 ēdamkarotes eļļa
Instrucciones:
Ieliek bļodā ievārījumu un pieber 1 tējkaroti sodas (bez kaudzes), ļauj lai soda izreaģē kādas 5 minūtes. Klāt liek olas, kefīru vai krējumu, miltus, eļļu, cukuru un visu kārtīgi samaisa. Ja grib, var pielikt arī klāt kārtīgu sauju rozīnes, būs tikai garšīgāk. Lej mīklu formā un cep 200 grādos kādas 20 minūtes. Lai pārbaudītu, vai kekss gatavs - iedur sērkociņu ,un ja mīkla nelīp pie tā, tad gatavs.

Tiempo de preparación en minutos: 30

Información adicional:
Izlasīju vēl padomju laikos kaut kādā avīzē. Cepu bieži, jo parasti visas sastāvdaļas ir mājās un mīklas sagatavošana aizņem tikai kādas 5-7 minūtes.
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
rhapsody | 26/04/2009 20:43
Un galvenais ,ka nekad nevar nesanākt... Es mēdzu šādu kēksu sagriezt ripās un pēc gribēšanas kaut ko iesmērēt vidū-tad jau sanāk kā torte.
jone | 20/02/2009 22:30
Garšigs galarezultāts . Es šito saucu par Džo - džo ... Recepte ir no pagājušā gadsimta .
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información