Autor:houpasummere Recetas publicadas porhoupasummere Publicada: 27/02/2011 16:39 Vista 47154 veces Guardada en recetas favoritas 5 veces Comentarios:4
Vispirms sagrauzdē auzu pārslas: Uz sausas pannas uzber auzu pārslas un uzsilda (uz lēnas uguns), maisot. Pievieno aptuveni 3 ēd.kar. cukuru, un maisot silda, kamēr auzu pārslas iegūst brūnganu izskatu, tiek sagrauzdētas, šis process nav ilgs. Sagrauzdētās auzu pārslas atdzesē.
Auzu pārslas putukrējumā var apēst tāpat vai kopā ar ķīseli. Var grauzdēt vairāk pārslu (piemēram glāzi), tad putukrējums būs piesātinātāks ar pārslām, ja deserts paredzēts apēst uzreiz. Uzglabā ledusskapī.
A 4 personas les gusta esta receta
Comentarios (4)
malda13
| 15/04/2016 08:27
Garšīgi, bet ja pievieno kādu zemeni (ja vēl saldētavā kāda palikusi), tad vispār ļoti, ļoti garšīgi!
eleste
| 07/03/2014 02:38
Izskatās labi, šķiet pirmo reizi šitādu brīnumu redzeju Lidiņā, peldēja virs ķīšeļa :D ņamma
houpasummere
| 20/03/2011 17:56
Luudzu!! ;))
alana
| 14/03/2011 14:14
Paldies, vakar uztaisīju... garšoja i man i vīram! Labs desertinš sanāca un ļoto ātri! Bučiņa!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información