Sagriež cāļa fileju guļaša lieluma gabaliņos. Apcep uz pannas līdz vieglam brūnumam (pievieno sāli, piparus, var nedaudz koriandu). Ieliek cepeškrāsnī nedaudz pasautēties, paralēli pārlejot ar saldo krējumu + nedaudz bazilika + kam patīk nedaudz indijas riekstus). Temperatūra 200 - 220 grādi, laiks 15-20min. Fileju gabaliņus traukā pārklāj ar smalki salauztiem feta siera gabaliņiem, tā lai nosedz gaļu, bet ne biezā slānī. Sautē, kamēr siers izkusīs. * Filejas gabalinjus pārkaisu ar smalki salauztiem feta gabalinjiem. Tā lai nosedz gaļu. Gatavošanas beigās gaļai ir jābūt sulīgai.
Mans svētku firmas ēdiens - garšīgs arī atdzisis!
Tiempo de preparación en minutos:60
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
tapatvien
| 25/04/2011 19:01
nu var jau laikam uz pannas ar, bet cepeškrāsnī kaut kā tas karstums visapkārt... gaļa arī sulīgāka ... it kā, vai ne? Bet garšīgs bez gala !
saldaam
| 03/02/2011 12:12
To tak var visu aatri uz pannas izdariit, ko veel pa cepeshkrasni graabstiities :))) Paldies, ideja forsha!!! :*
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información