Iniciar sesión
Publicidad

Cālis feta sierā

Información
Autor: tapatvien
Recetas publicadas por tapatvien
Publicada: 22/01/2011 17:32
Vista 4387 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 2
Ingredientes:
- cāļa fileja
- saldais krējums
- Indijas rieksti
- Feta siers
- garšvielas
Instrucciones:
Sagriež cāļa fileju guļaša lieluma gabaliņos. Apcep uz pannas līdz vieglam brūnumam (pievieno sāli, piparus, var nedaudz koriandu). Ieliek cepeškrāsnī nedaudz pasautēties, paralēli pārlejot ar saldo krējumu + nedaudz bazilika + kam patīk nedaudz indijas riekstus). Temperatūra 200 - 220 grādi, laiks 15-20min. Fileju gabaliņus traukā pārklāj ar smalki salauztiem feta siera gabaliņiem, tā lai nosedz gaļu, bet ne biezā slānī. Sautē, kamēr siers izkusīs. * Filejas gabalinjus pārkaisu ar smalki salauztiem feta gabalinjiem. Tā lai nosedz gaļu. Gatavošanas beigās gaļai ir jābūt sulīgai.

Mans svētku firmas ēdiens - garšīgs arī atdzisis!

Tiempo de preparación en minutos: 60

A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
tapatvien | 25/04/2011 19:01
nu var jau laikam uz pannas ar, bet cepeškrāsnī kaut kā tas karstums visapkārt... gaļa arī sulīgāka ... it kā, vai ne? Bet garšīgs bez gala !
saldaam | 03/02/2011 12:12
To tak var visu aatri uz pannas izdariit, ko veel pa cepeshkrasni graabstiities :)))
Paldies, ideja forsha!!! :*
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información