Iniciar sesión
Publicidad

Šampinjonu pankūkas siera mērcē

Información
Autor: dace
Recetas publicadas por dace
Publicada: 30/09/2008 13:43
Vista 4748 veces
Guardada en recetas favoritas 58 veces
Comentarios: 4
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- šampinjoni 700 g
- milti 4 ēd. k.
- 1-2 olas
- sāls, pipari.
Mērcei:
- piens 300 ml
- sviests 50 g
- milti 2 ēd. k.
- siers 150 g
- sāls
- pipari
- zaļumi
Instrucciones:
Šampinjonus nomazgā un apvāra (apmēram 2 minūtes). Tad nokāš un samaļ gaļas maļamajā mašīnā. Masai pievieno miltus, olu, sāli, piparus. Vsu samaisa. Masu liek kaudzītēs sakarsētā pannā, nedaudz saplacina un cep eļļā no abām pusēm.

Lai pagatavotu mēci, pannā izkausē sviestu, tam pievieno miltus un labi samaisa. Pievieno karstu pienu un, kad masa sāk vārīties, tai pievieno sarīvētu sieru un visu pannas saturu maisot karsē līdz siers ir izkusis un masa kļuvusi vienveidīga. Pievieno sāli, piparus un zaļumus.

Tiempo de preparación en minutos: 60

Información adicional:
Ēdiens jāēd, kamēr silts.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (4)
sau-liiii-te | 18/07/2013 08:49
ja ceptu nevārītus samaltus, tad kopā ar konkrēto mērci varētu būt pat gardi
daiga41 | 07/03/2013 16:01
Ja, es piekritu ieprieksejiem komentariem!Sampinjonus vispar nav vajadzigs varit, izvaras visa garsa un to sula, paliek tikai tas ko sauca par "sampinjoniem"!Tos vienkarsi vajag svaigus samalt un likt cepties, sanaks suligas, ar senu gasu garsigas kotletites !!!
silvaana | 22/10/2008 17:42
Es ar par to iedomaajos, kapeec tik ilgi jaavaara shampinjonus, ja tos var pat zaljus eest???
vitta | 22/10/2008 16:19
Kādi būs šampinjoni, ja tos vārīs 20 min. ?????
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información