Autor:lams Recetas publicadas porlams Publicada: 17/11/2010 08:05 Vista 7564 veces Guardada en recetas favoritas 4 veces Comentarios:2
Ingredientes:
- 150 g ūdens - 1/4 tējk. sāls - 25 g sviesta - 100 g miltu - 30 g rīvēta siera Holandes vai Parmezāna - 2 olas
Instrucciones:
Katliņā uzvāra ūdeni ar sāli un svietu. Nepārtraukti maisot pievieno miltus - masa savelsies kamolā. Noņem no uguns ktlu un pievieno sieru, kārtīgi samaisa. Masu atdzesē līdz apt. 60 grādiem. Maisot pievieno olas un izmaisalīdz masa ir viendabīga. Uz plāts izklāj cepjamo papīru un izspiež apmēram lazdu reiksta lieluma bumbiņas. Cep apmēram 20 minūtes 200 grādos. Pirmās 15 minūtes nedrīkst virināt durtiņas. Var ēst tāpat vai pildīt ar kādu sāļo pildījumu.
Tiempo de preparación en minutos:60
A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
Danielsrebus
| 09/07/2015 08:46
Varbūt var pievienot arī pildījuma recepti.
jokoono
| 18/11/2010 10:35
Tas ir kas stipri labs! Noteikti pamēģināšu! Izklausās pēc sāļajām vēja kūkām?
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información