Iniciar sesión
Publicidad

Pildīta paprika ar medus cepurīti

Información
Autor: jokoono
Recetas publicadas por jokoono
Publicada: 09/11/2010 15:29
Vista 3045 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 0
Ingredientes:
- 6 sarkanās paprikas
- liellopa malta gaļa 500 gr
- 1 ola
- 1 paciņa rīsi
- 1 sīpols
- 3 daiviņas ķiploks
- maltās gaļas garšviela, oregano, sāls
- majonēze
- medus
Instrucciones:
Paprikai iegriež ap kātiņu un izvelk "serdi", nomazgā, lai nav sēklu. Maltai gaļai pievieno olu, vārītus rīsus, sīpolu, ķiplokus, garšvielas, visu sajauc.
Pilda paprikās līdz augšai, virsū uzber vēl mazliet garšvielas, piciņu majonēzes un ~ pustējkaroti medus.
Kārto traukā, kur mazliet ieliets ūdens, kam pievienots sāls un majonēze.
Liek sakarsētā cepeškrāsnī uz ~ 200 grādiem, cepu ~ 40 minūtes, ik pa laikam aplaistot ar šķidrumu, kas traukā.

Tiempo de preparación en minutos: 60

A 1 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información