Kremīgā suflē kārta: - 2,5 gl. sausā piena - ¾ gl cukura (150gr) - 3-4 olas - 1-2 pac. Vaniļas cukura - 600 ml ūdens
Keksa kārta: - 1 ola - ½ gl cukura - 1 glāze milti - 100 ml piens - 100 ml augu eļļa - 1 tējk. cepampulveris - 2-4 ēd.karotes kakao pulveris - šķipsniņa sāls - vaniļas cukurs
Instrucciones:
Izkausēto cukuru (karameli) ielej cepamajā formā, lai sastingst. Gatavo suflē, visas sastāvdaļas kopā saputojot. Iegūto šķidrumu lej virsū karamelei. Keksa kārtai masu arī sajauc ar mikseri un lej pannas centrā piena masā. Cepoties tā izlīdzināsies un pacelsies virspusē... Cepam ūdens peldē, cepeškrāsnī. Sagatavoto tortes formu liekam lielākā traukā ar ūdeni tā, lai forma būtu ½ - 2/3 ūdenī. Cep 180-200 grādos 60-90 minūtes.
Información adicional:
Kad kūka izcepusies, to pannā atdzesē (neņem ārā) un liek ledusskapī uz nakti. Otrajā dienā izņemam no formas un ēdam! Labu apetīti! :)
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (5)
siicis10
| 10/11/2010 16:59
Kēksa kārtai esmu aizmirsusi pierakstīt, ka miltus arī vajag! Tie ir jāpieliek 1glāze!
olita112
| 08/11/2010 10:24
dikti jau feini izskatās... es, kaut kā līdz šim neesmu pievērsusi uzmanību tiem silikona veidojumiem, bet laikam ,jau būs jāpaskatās... paldies, par informāciju:)
siicis10
| 08/11/2010 08:41
Olita112- Šo silikona formiņu nopirku Maximā pagājušajā nedēļā.
sunrise
| 07/11/2010 23:38
Vkusnenko vigladit :)
olita112
| 07/11/2010 14:58
a, tādas interesantas formas ar pārdošanā?
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información