Ievārījumu un cukuru sajauc ar sodu. Noliek uz 40 min., lai notiek reakcija un uzpūšas. Tad pievieno krējumu, olas un pieber miltus. Samaisa kārtīgi un iegūst pašķidra krējuma izskata masu. Ieziež cepamformu un ielej tajā kēksa masu. Cep krāsnī ap 200 grādiem kādas 30 min. Būs pacēlies 2x ,tāpēc sekls trauks nederēs.
Lai pārliecinātos, ka kēkss gatavs iebiksta ar zobu bakstāmo kociņu. Ja tas sauss, tad kūka gatava. Ņemam ārā no krāsns, lai gali neapdeg un liekam atdzist. To var jebkura ;)
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
velga150
| 02/03/2017 13:31
Sanāk garšīgi!
bitite-zum
| 27/12/2015 22:45
Recepte laba, sena, man arī patīk. Cepu arī ar rozīnēm un/vai aprikozēm kēksa formā 1.5-2 reizes ilgāk temperatūrā ap 190 grādiem, mazās kēksa formiņās ap 50 min.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información