Fileju, papriku, tomātu smalki sagriež. Liek dziļākā šķīvī, pievieno majonēzi, cieti, miltus, sāli, garšvielas un piparus pēc garšas, kārtīgi samaisa. Pielej ūdens tā lai ir tāda kā bieza krējuma konsistence. Ļauj pastāvēt min 15. Cep eļļā zeltaini brūnas no abām pusēm.
Tiempo de preparación en minutos:40
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
preludija
| 04/12/2015 08:08
noteikti ziemassvētkos izmēģināšu, paldies, liekas būs garšīgi
lams
| 04/11/2010 15:52
Izmēģināju nedaudz savādāk - miltu vietā pieliku sarīvētu sieru... labāk sanāca, tik fileju jāgriež ir ļoti smalki :)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información