Iniciar sesión
Publicidad

Cepti āboli ar biezpiena pildījumu

Información
Autor: lams
Recetas publicadas por lams
Publicada: 10/10/2010 13:48
Vista 10559 veces
Guardada en recetas favoritas 1 veces
Comentarios: 1
Ingredientes:
- antonovkas āboli
- cukurs
- biezpiens
- krējums
- kanēlis
- medus
Instrucciones:
Ābolus nomazgā, uzmanīgi izņem serdi tā, lai uz dibena paliktu kārtiņa ābola. Samaisa biezpienu ar cukuru, kanēli un krējumu. Masai ir jābūt kā biezam krējumam. Ieber nedaudz cukura un ieliek kādu karoti biezpiena. Cep cepeškrāsnī līdz āboli ir gatavi. Ēd pārlietus ar medu vai saldo krējumu.

Cukuru var regulēt pēc paša vēlēšanās.

Tiempo de preparación en minutos: 60

A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
leedijaa7 | 16/09/2019 21:23
Tie#ām gardi!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información