Iniciar sesión
Publicidad

Mājas strūdele

Información
Autor: lams
Recetas publicadas por lams
Publicada: 10/10/2010 13:17
Vista 5682 veces
Guardada en recetas favoritas 54 veces
Comentarios: 3
Fotos

Ver más (3)

Ingredientes:
- lavašs
- 800 g skābu ābolu
- 50 g kausēta sviesta
- 100 g rozīņu
- 75 g drupinātu valriekstu
- 1 citrona sula
- 100 g sadrupinātas baltmaizes mīkstuma
- 100 ml bieza krējuma vai krējumsiera
- 100 g cukura
- 1 tēj.k. kanēļa
- ola
- pūdercukurs
Instrucciones:
Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež šķēlītēs un tad vēl mazākos gabalos. Āboliem izspiež virsū citrona sulu. Piemaisa klāt riekstus un rozīnes. Sadrupinātu baltmaizi apcep sviesta puses daudzumā brūnganu. Lavaša plāksni izņem no iepakojuma, uzmanīgi atloka un izklāj uz darba virsmas. Ar izkausēto sviestu pārziež lavašu, atstājot vienu malu brīvu, kuru pēc tam pārziež ar olu, lai saliptu kopā, tad to pusi, kur liks pildījumu, pārziež ar krējumu, pārklāj maizes drupatas. Uz drupatām liek ābolus, kurus pārkaisa ar cukura kanēļa maisījumu. Uzmanīgi satin. Ruleti pārceļ ietaukotā pannā ar šuvi uz leju, galus cenšas saspiest tā, lai pildījums nenāktu ārā. Ruleti pārziež ar sviestu, liek sakarsētā krāsnī un cep 45 min pie 180 grādiem. Izceptu pārkaisa ar pūdercukuru, nedaudz atdzesē un griež pa gabalam un ēd ar saldējumu vai putukrējumu.

Tiempo de preparación en minutos: 60

A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
leandra | 16/11/2013 14:29
Varbuut garshiiga, bet skats ne visai:))
dzele | 22/07/2013 19:15
interesanta versija strūdelei, ieinteresēja:) paldies
mariaa | 21/05/2011 17:29
kaut kā īsti labi neizskatās)))))
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información