Ingredientes:
- 150 g miltu
- 1 paciņa cepamā pulvera
- 1 paciņas vanilīncukura
- 90 g biezpiena
- 2 olas
- 105 g sviesta
- 200 g ievārījuma
- 1 ābols
Instrucciones:
Samīca mīklu no 200 g miltu, cepamā pulvera, 1/2 paciņas vanilīna, olas un otras olas baltuma, biezpiena un 35 g sviesta. Klāj to ietaukotā veidnē plānā kārtiņā izveidojot maliņas. Plānā kārtā klāj ievārījumu un plāni sagrieztu ābolu. Samaisa no atlikušajām sastāvdaļām drumstalu masu. Izklāt āboliem pa virsu un cept 30 min 180 grādos. Atdzesēt un sagriezt.
Tiempo de preparación en minutos: 50
Información adicional:
Pamatmasai cepamo pulveri tik daudz nevajag, pietiek ar pusi paciņas un es lieku nedaudz sāls garšas uzlabošanai. Ābolu sanāk nedaudz vairāk, jo tas ir atkarīgs cik lieli ir āboli.