Visu kārto tortes formā. Katru kārtu pārziež ar majonēzi.Kārtas ir rupjmaize, žāvēts šķiņķis, tad marinētas sēnes, tad siers, rupjmaize. Izcep omleti pēc tortes formas un liek pa virsu. Nostādina ledusskapī 12 stundas, tad apziež ar pastu - majonēzi samaisa ar mīkstu sviestu, tomātu mērci un smalki sarīvētu sieru. Rotā ar zaļumiem.
Rudzu maizei obligāti ir jānogriež garoziņa. Katru kārtu ļoti stingri piespiež pie nākamās. Nedrīkst nekur būt spraugu. Vēlams tortes formu izmantot ar noņemamām malām. Marinētu sēņu vietā var izmantot ceptas sēnes, kurās ir pievienots cepot etiķis vai citronskābe.
Tiempo de preparación en minutos:30
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (5)
preludija
| 08/08/2015 10:30
ļoti garšīga kūka, izmēģināju, paldies, es protu no aknām cept sāļo torti
t-i-t-a
| 13/02/2011 14:19
Kas to var ēst ?????????????????????????
neparastaa
| 10/10/2010 10:33
arpratiga kaloriju bumba:)))):D
dzimumzimite
| 08/10/2010 20:22
Atvainojos par gramatiku, ļoti ēst gribējās :-DD
dzimumzimite
| 08/10/2010 20:21
Forš recepte.ieseivoju:)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información